Finnish Greyhound Derby, VIRPINIEMI, 3. - 10.7.2010

 
 

 
 

Vedonlyönti

Veikkaus

Derby finaali 10.7. on Veikkauksen Supertripla-pelikohteena, missä pelataan kilpailun kolmesta parhaasta oikeassa järjestyksessä.

Peliaika alkaa perjantaina 9.7. klo 06 ja päättyy lauantaina 10.7. klo 15.07. Minimipanos 1,00 €.

Veikata voi Veikkauksen vedonlyöntipisteissä

Veikkaamaan

Lasse Kukkosen vedonlyöntivihjeet

Virpiniemessä on kuluneella viikolla juostu suomalaisen Greyhoundracingin arvokkainta kisaa. Alku- ja välierien jälkeen jäljellä on kuusi Suomen nopeinta greyhoundia. Alla koirat koppi järjestyksessä, ja hieman taustaa jokaisesta finaalin koirasta.

Koppi 1: Lips
Todellisen huippu pentueen ensimäinen edustaja finaalissa. Paransi hienosti juoksuaan välierissä, mutta finaalissa vauhti taitanee olla liian kova. Finaali paikka on todella hieno saavutus koiralle tässä kisassa.

Koppi 2: Little bit Of Pixie
Kokenut huippu koira, joka on ollut mukana monessa finaalissa urallaan, mutta suuri täysosuma puuttuu edelleen. Ennakkoon näyttäisi siltä että voitto jää jälleen kerran puuttumaan. Pixie on kuitenkin todella hyvä ehdokas mukaan peleihin sijalle 3. Välierässä juostu aika on todella hyvä, ja se voisi riittää jopa voittoon asti jos finaali on ruuhkainen.

Koppi 3: Boreas
Finaalin ylivoimanen ennakko suosikki, Lipsin veli. Juossut sekä alku- että välierien nopeimmat ajat.Välierissä joustu aika on tämän kesän nopein kellotus Virpiniemen radalla. Kotiyleisön suosikki. Sijalle 1. peleihin.

Koppi 4: Kaikias
Boreaksen veli on myös sen kovin haastaja. Ollut kovassa kunnossa molemmissa juoksuissaan, mutta ei ole vielä pystynyt niin hyviin aikoihin kuin veljensä. Finaalin ratkaisu nähdään lähtösuoralla, jossa Kaikiaksen täytyy pystyä pitämään Boreas takanaan, mikäli mielii finaalin voittoa. Riville sijalle 2. ehkä myös 1.

Koppi 5: Capes Francine
Tasaisen varmaa jälkeä tehnyt, tämän kesän Sprintti Derbyn voittaja, on myös hyvä ehdokas peleihin mukaan. Voitto olisi tälle nartulle melkoinen yllätys, mutta jos kerrointa haluaa nostaa, kannataa se ottaa mukaan. Muuten sijat 2. ja3.

Koppi 6: Daddy Longlegs
Juuri radoille tullut, kotiradallaan juokseva koira. Paransi mukavasti alkuerien jälkeen ja taisteli tiensä hienosti finaalin. Koska kyseessä on nuori koira, on hieman arvoitus missä se rajat menevät, ja kuinka paljon se pystyy vielä parantamaan. Voittaakseen siltä täytyy löytyä vielä yksi lisävaihde. Hyvä ehdokas sijalle 3.

Rivi ehdotus:
1. 3 Boreas, 4 Kaikias,
2. 4 Kaikias, 5 Capes Francine, 1 Lil Bit Of Pixie
3. 5. Capes Francine, 1 Lil Bit Of Pixie, 2 Lips

-Lasse Kukkonen-